Fethiyespor’da 10 Futbolcu Maç Öncesi Hastanede Yattı

Fethiyespor’da 10 Futbolcu Maç Öncesi Hastanede Yattı

  1. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, ilk yarıyı 43 puan ile lider kapatırken, Türkiye liglerinin de en istikrarlı takımı olduğunu ortaya koydu.

Lacivert Beyazlı futbolcular ilk yarının son maçı olan Belediye Derincespor maçı öncesi soğuk algınlığı rahatsızlığına yakalanınca, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 10 futbolcu ile 2 yardımcı hoca ve masör de geceyi kamp yerine hastanede geçirdi. Maç günü sabah tesislere gelen futbolcular büyük bir özveri ile sahaya çıkıp, Alihan’ın attığı golle Belediye Derincespor’u 1-0 yenerek Türkiye liglerinin en istikrarlı takımı olduğunu ortaya koydu. Teknik Direktör Selahaddin Dincel, Lacivert Beyazlı taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada; “Şu an çok iyi noktadayız. Oynanması gereken bir ikinci yarı var. Bu maça 10 oyuncumuz Esnaf Hastanesi’nde tedavi görüp doğruca maça çıktılar. Büyük bir özveri ortaya koydular. Sahada da inanılmaz bir mücadele gösterdiler” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor’un Belediye Derincespor’u da yenerek, evinde 9 maçta 9 galibiyet alıp, evinde hiç puan kaybı yaşamazken; 2.53 puan ortalamasıyla Türkiye liglerinde zirveyi kimseye bırakmadı. İlk yarıyı 43 puanla lider bitiren Fethiyespor, attığı 39 golle de zirvenin sahibi oldu. İlk yarının son maçına 10 futbolcusu, 2 yardımcı hocası ve masörünün hastanede soğuk algınlığı tedavisi görerek, buradan maça çıktığı öğrenildi. Fethiyespor’da kaptan Serdar, Nurettin, Alihan, Serhat, Soner, Özgür, Burak, Kadir, Serhan ve Onur soğuk algınlığı nedeniyle maçtan 1 gün önce Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yardımcı Antrenörler Cahit ve Nazım hoca ile masör Murat da tedavi gören isimler oldu. Talha ve kaleci Enes dışında ilk on birdeki hemen hemen tüm oyuncular, soğuk algınlığı tedavisini yarım bırakıp, maça koştular.  Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, maçın ardından Fethiyespor’un APAÇİ taraftar gurubu tarafından sevgi gösterileriyle karşılaştı. Eşi ile birlikte Apaçilerle üçlük çeken Dinçel, “Yoğun bir dönemi geride bıraktık. Edirne maçından geldiğimizden beri çocuklar hastaneden çıkamıyor. 11-12 oyuncumuz hastaneden çıkamadı. Soğuk algınlığı nedeniyle 1 oyuncumuz hastanede de yattı. Futbolcularımız inanılmaz bir fedakarlık yaptı. Büyük bir özveride bulundular. Her birisi karakterli oyuncular olarak büyük bir avantaj yakaladılar. Şu an çok iyi noktadayız. Oynanması gereken bir ikinci yarı var. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Emin adımlarla ikinci yarının ilk maçına hazırlanacağız” dedi.

“O Kupayı Hep Birlikte Kaldıracağız”

Fethiyesporlu futbolcular maçın ardından bir haftalık tatile çıkarken; Teknik Direktör Selahaddin Dinçel hakemin kırmızı kartla saha dışına çıkarmasını da “Sert bir davranış yapsam, fiili bir durumda bulunsam tamam kırmızı kartı gösterirsin. Hiçbir şey yapmadım. Sadece çizgiyi geçtim, futbolcumuza aşırı sert bir hareket vardı. ‘Hocam sesini yükseltmeden konuş’ dedim, döndü ikinci sarı kartı gösterdi. Kırmızı kartla dışarı çıkardı. Ama her şeye rağmen ikinci yarıda yine beraber olacağız. O kupayı inşallah Fethiye Beşkaza Meydanı’nda hep birlikte kaldıracağız” ifadelerinde bulundu.

“Futbolcularımız Serum Alarak Maça Gelebildi”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; “Öncelikle teknik kadro ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Sizler belki farkında değilsiniz. Futbolcularımız bu ağır sahada son derece özverili ve iyi bir mücadele ortaya koydular. Takımın hemen hemen hepsi yani 11 futbolcu, soğuk algınlığı tedavisi ve serum alarak maça çıkabildiler. Öncelikle futbolcularımızı kutluyorum. 5 bine yakın taraftarımız maç boyunca destekte bulundu. Takımı ateşledi ve galibiyete götürdü. Henüz her şey daha bitmedi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda da şampiyonluğa hep birlikte koşacağız. Devre arası transfer konusu henüz gündemimizde yok. Yönetim kurulumuz ve hocamız bu konuda önümüzdeki günlerde karar verecektir. İfadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir