Göktepe Muhtarların Gününü Kutladı

Göktepe Muhtarların Gününü Kutladı

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla  Fethiye Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Tüm muhtarların gününü kutlayan Göktepe, “Muhtarlarımız, asırlardır milletimizin kapısını çaldığı ilk durak olmuştur” ifadelerinde bulundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı  Tezcan Göktepe beraberinde ekip arkadaşları ile birlikte Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’yü ziyaret etti.  Ziyaretlerde diğer muhtarlar ile birlikte de kısa süreli sohbet eden Göktepe,  tüm mahalle muhtarların gününü kutladı.

Başkan Adayı Göktepe açıklamasında “Muhtarlarımız, asırlardır milletimizin kapısını çaldığı ilk durak olmuştur.Hem yaşadığımız koronavirüs salgını sürecinde hem de Fethiyeli hemşerilerimizin yaşadığı en küçük sorunda her zaman elini taşın altına koyan, insanlarımızın mutluluğu için canla başla çalışan muhtarlarımızın şehrimize ve hemşerilerimize hizmet noktasındaki katkıları son derece önemlidir. Asırlardır süregelen muhtarlık vazifesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde daha kıymetli bir hale gelmiş ve 2015’ten bu yana da 19 Ekim tarihi, Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerinde bulunurken, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü  de, Göktepe ve ekibine başarılar dileyip, ziyaretten dolayı da teşekkürlerini iletti.

c

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir