Fethiyesporda Nurettin Cezalı

Fethiyesporda Nurettin Cezalı

  1. Lig 3. Grupta 9 maçta topladığı 22 puanla liderliğini sürdüren ve en yakın rakibini 5 puan geçen Fethiyesporda,  bu hafta oynanacak  Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. maçında kart cezalısı olan golcü oyuncu Nurettin Çakır, takımdaki yerini alamayacak. Büyükçekmece  Hazırlıklara başlayan Fethiyespor da, Nurettin’in görev alanında Berkin, Burak yada İbrahim Koca’nın yer alması bekleniyor.

Fethiyespor da iki günlük izin biterken, Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak Tepecikspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde yine galibiyet arayacak olan Fethiyespor, bu maçı kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligde 9 Maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan 22 puanlı Fethiyespor, ligde 9 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan 10 puanla 14’üncü sıradaki Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. karşısında Fethiyespor yine galibiyet peşinde koşturmak istiyor.

Fethiyesporda kart cezalısı  golcü oyuncu Nurettin çakır, bu maçta forma giyemeyecek. Cezası biten  Berkin Taşkın kadroda yer alabilecek. Sakatlığı devam eden Kadir Kurt ise bu maçta da oynayamayacak. FethiyespordaNurettin  Çakır’ın görev alanında Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in Berkin, Burak, Hakan Yakup yada İbrahim Koca’ya şans vermesi bekleniyor.

“En Golcü Takım Fethiye”

Gol Krallığında İlk Sırada 10 Golle Nurettin Çakır başta giderken, Türkiye liglerinin en golcü takımı 29 golle Fethiyesporda, 9 golle Ali Han ikinci sırada yer alıyor. Fethiyespor, 3. Lig 3. Grupta 9  maçta 29 golle gol ortalaması 3.22. 3. Lig 2. Grupta İskenderun F. K 8 maçta 16 golle gol ortalaması 2.00, 3. Lig 1. Grupta Nevşehir Belediyespor 9 maçta 17 golle gol ortalaması 1.89, 2. Lig Kırmızı Grupta Sivas BLD. Spor 9 maçta 17 golle gol ortalaması 1.89, 2. Lig Beyaz Grupta Pendikspor 7 maçta 14 golle gol ortalaması 2.00, TFF 1. Ligde Ümraniyespor 10 maçta 19 golle gol ortalaması 1.90, Süper Ligde  Trabzonspor 10 maçta 20 golle gol ortalaması 2.00 durumda bulunuyor. Liglerin en golcü takımı olan Fethiyespor, 9 maçta attığı 29 golle Türkiye’de profesyonel liglerdeki 132 takım arasında en golcü takım konumunda dikkat çekiyor.

“Gol Krallığında Nurettin Fırtınası”

Sezona mağlubiyet ile başladıktan sonra son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Lacivert Beyazlılar, maç başına 3.22 gol ortalaması ile ulaşılması güç bir rekora imza attı. Fethiye Temsilcimiz  ayrıca 19 gol averajı ile tüm liglerin en iyi averaja sahip takımı oldu. Bu sezon çıktığı 9 karşılaşmada da gol sevinci yaşayan Fethiyespor, Kırıkkale Büyük Anadolu ve Orduspor 1967 maçlarında 1’er, Mardin 1969 karşısında 2 gol, Ceyhanspordeplasmanında 3 gol, Ofspori İçel İdmanyurdu ve Gümüşhanespor karşısında 4’er gol, Esenler Erokspor ile Karabükspor karşılaşmalarında da 52er gol kaydetti. 3. Ligdeki gol krallığı yarışında 10 gol atan Fethiyesporlu Nurettin Çakır ve 9 kez ağları havalandıran Ali Han ilk iki sırayı paylaşıyor. Fethiyesporda ayrıca Serhan 2, Talha 2,Berkin, Hakan Yakup, İbrahim Koca, Soner Birinci, Burak da 1’er gol kaydetti.

Bu Maç Çok Önemli

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçe, yaptığı değerlendirmede deplasmanda oynadığımız Ceyhanspor maçını kazandık. Bu engeli aştığımız için mutluyuz. Şuanda grubumuzda lideriz. Bu avantajı korumak istiyoruz. Bu hafta iç sahada oynayacağımız Büyükçekmece Tepecikspor maçı bu yüzden çok önemli. Bu müsabakada Fethiyespor taraftarlarını tribünde 12’nci adam olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sezon Sonu Mutlu Bitecek”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise, “Zor bir maç olan Ceyhanspor maçını kazandık. En yakın rakiple puan farkını 5’e çıkardık. Büyükçekmece Tepecikspor maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz. Takımımızda cezalı Nurettin ve sakat olan Kadir yok. 3 puan hedefliyoruz” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir