Fethiye’nin Sultanlarına İYİ Partiden Moral Ziyareti

Fethiye’nin Sultanlarına İYİ Partiden Moral Ziyareti

Voleybol Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Kadın Voleybol Takımı ligde 8. Sırada mücadele ederken; bu hafta İzmir ekibi Göztepe Kadın Voleybol takımı ile yapacağı maç hazırlıklarına başladı.

Voleybol Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Kadın Voleybol Takımı ligde 8. Sırada mücadele ederken; bu hafta İzmir ekibi Göztepe Kadın Voleybol takımı ile yapacağı maç hazırlıklarına başladı. Fethiye’nin Sultanlarına moral motivasyon sağlamak için İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile Kadın Kolları üyeleri antrenmanı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erdem de yer aldı. İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Fethiye’ nin Sultanlarına moral motivasyon sağlamak için buradayız” ifadelerini kullandı. Ziyarete teşekkür eden Fethiye Bahçeşehir Kulübü Başkanı İbrahim Erdem de “Bu takım Fethiye’de 1. Ligde Muğla genelinde ilk defa bu seviyede bir takım oldu” diye konuştu.

Fethiye’nin Sultanları geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbul BŞB’ye 3-0 yenilirken, bu sezon ligde oynadığı 2 karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Evinde ise Sakarya Voleybol’u 3-2 yenerek, ligde 5 puanla 8. Sırada yer aldı. Ligde 9. Sıradaki Göztepe Kadın Voleybol Takımı ile Pazar günü saat 15.00’te Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Fethiye Bahçeşehir Koleji Kadın Voleybol Takımı bu maçtan mutlak galibiyet arzuluyor. Alper Kaygusuz’un çalıştırdığı Fethiye’nin Sultanları’nda Köşe oyuncuları Selin Azra Çimen ve Buse Karadağ’ın ön bağ kopması nedeniyle sakatlanıp ameliyat geçirerek sezonu kapatmaları takımda eksiklik yarattı. Bu mevkiye transferi düşünen ekip, araştırmalarını sürdürüyor. Fethiye’nin Sultanları’nın dünkü antrenmanına İYİ  Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile Kadın Kolları üyeleri antrenmanı ziyarette bulundu. Ziyarette Fethiye Bahçeşehir Kulübü Başkanı İbrahim Erdem de yer aldı. Çoban, Fethiye’nin Sultanları’na çiçek sunup, Pazar günü oynanacak Göztepe naçında başarılar diledi.

Fethiye Bahçeşehir Kulübü Başkanı İbrahim Erdem ; FethiyeBahçeşehir Spor Kulübü olarak ziyarete teşekkür ediyoruz. Bu takım Fethiye’de 1. Ligde Muğla genelinde ilk defa bu seviyede bir takım oldu. Yani Beşiktaş’ın , Fenerbahçe’nin, Göztepe’nin, Karşıyaka’nın, İstanbul Büyükşehir Belediye’nin çok büyük camiaların olduğu ligde Fethiye’nin bir takımı var. Çoğu kişinin bu takımdan haberi bile yok ama maçlarımıza geldikleri zaman, bizi destekledikleri zaman çok keyif alacakları, çok güzel bir hafta sonu geçirecekleri gün olur. Pazar günü Göztepe maçımız var. Göztepe maçına bütün halkımızı bizi destekleyen herkesi davet ediyoruz. İyi Parti ailesine bizi ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Fethiye’nin sultanları Fethiye Bahçeşehir Voleybol Takımı’na ziyarette bulunduk. Pazar günü saat 15:00 ‘de Göztepe ile Beşkaza Spor Salonu’nda önemli bir müsabaka var. Bu müsabaka öncesinde onlara moral ve motivasyon olması amacıyla destekte bulunmak istedik. Pazar günkü maçta altın kızlarımızı desteğe bekliyoruz” diye konuştu.

Fethiye Bahçeşehir Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Alper Kaygusuz; “Takımımıza gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Pazar Günü Göztepe maçına tüm voleybol severleri bekliyoruz. Bu hafta yine kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir