Fethiyespor Bayram Yapıyor

Fethiyespor Bayram Yapıyor

  1. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde Ağrı 1970 Spor’u Serhan’ın golüyle 1-0 yenerek, 34 puanla liderliğini sürdürürken, en yakın rakibi Büyük Anadolu Kırıkkalespor’la 6 puan farka ulaştı. Fethiyespor, bu sonuçtan sonra ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi. Yeni seri yakalayan ve sezon başından bu yana evinde hiç puan kaybetmeyen lacivert beyazlılar içeride oynadığı 7 karşılaşmayı da kazandı. 14 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Fethiyespor Ağrı 1970 Spor’u 1-0 yendikten sonra galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Bayram coşkusu yaşayan lacivert beyazlı futbolcular, saha ortasında Fethiye çiftetellisi oynadı. Teknik Direktör Selahattin Dinçel, “Bu birlik beraberlik devam ettiği sürece Fethiyespor çok daha güzel günler görecektir” ifadelerini kullandı. Genel Kaptan Nacit Çatal ise; “Maç Maç kazanmaya devam edeceğiz” dedi. Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu ise; “Takımımız birlik ve beraberlik içinde en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya yükseltti. İlk yarıyı farklı puanla tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

Fethiyespor galibiyet serisini Ağrı 1970 Spor maçı ile sürdürdü. Lacivert Beyazlılar pekçok gol fırsatını değerlendiremediği karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken; puanını 34’e yükseltti. Maç sonrası galibiyeti taraftarlarıyla kutlayan Fethiyesporlu futbolcular, saha ortasında Fethiye Çiftetellisi oynadı. En yakın rakibiyle puan farkının 6’ya yükseldiğini öğrenen futbolcular, Apaçi taraftar topluluğuna giderek, “Şampiyon Fethiyespor” tezahüratları yaptılar. Genel Kaptan Nacit Çatal, Teknik Direktör Selahattin Dinçel’inde ye aldığı lacivert beyazlı futbolculardan Soner, taraftarlarla üçlük çekerken; Erdinç, Serhat, Nurettin, Soner ve diğer futbolcular, Fethiye Çiftetellisi oynayıp, galibiyeti kutladı. Karşılaşma sonrası soyunma odasında da aynı coşku yaşanırken, Teknik Direktör Selahattin Dinçel yaptığı açıklamada; “İyi Çalışmıştık. Mutlak kazanmak istiyorduk. Taraftarla bütünleşen bir Fethiyespor’umuz var. İlk dakikalardan itibaren kazanma isteğimizi maça yansıttık. İlk yarı net pozisyonlarımız oldu fakat değerlendiremedik. İkinci yarı daha ciddi başladık. Golü de bulduk. Değerlendiremediğimiz, kaçırdığımız pozisyonlar da oldu. Hakemlere gelince verilen kararlara bazen bende anlam veremedim. Kazandığımız için çok fazla hakem kararlarını yorumlamaya gerek yok. Önümüzdeki hafta Cumartesi  günü iç sahada Karşıyaka maçımız var. İnanıyorum ki 12. Adam, Apaçiler Fethiyesporu yalnız bırakmayacaklar. Bu birlik beraberlik devam ettiği sürece Fethiyespor çok daha güzel günler görecektir. Net pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik. Gol atana kadar kapalı savunma devam ediyor. Biz golü attıktan sonra çözülüyor. Gol atınca açılıyor. 2. Yarı gol attık ve kapalı savunmayı açarak net gol pozisyonları bulduk, değerlendiremedik” ifadelerini kullandı.

Genel Kaptan Nacit Çatal ise; “Maç Maç kazanmaya devam edeceğiz. Ağrıspor engelini aştık. Sahaya iyi bir mücadele yansıttık. Farklı kazanabilirdik. Haftayı 3 puanla kapattık. Bu hafta da Karşıyaka ile oynayacağız. Yenmek istiyoruz” dedi.

Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu ise; “Takımımız birlik ve beraberlik içinde en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya yükseltti. İlk yarıyı farklı puanla tamamlamak istiyoruz. Fethiyespor hedefe birlik beraberlik içinde koşacaktır. Kazandığımız için önemli bir engeli daha aştığımız için mutluyuz. Karşıyaka’yıda yenip, Derince deplasmanına çok daha rahat gideceğiz” şeklinde konuştu.

Fethiyespor Futbolcusu Onur Öztonga da “Hafta başından beri bu maça ciddi bir şekilde hazırlandık. İlk yarı pozisyonlara girmemize rağmen golü bulamadık. İkinci yarı direncimizi kaybetmedik ve golü bulduk. Maç 2-0 ,3-0 da bitebilirdi. Sezon sonu üst lige çıkarak hedefimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Fethiyespor Kalecisi Enes Fidayeo “Öncelikle dün akşam tesisimize gelen Apaçilere ve bugün maçta olan taraftarımıza teşekkür ederim. Güzel bir maç oldu. Bastıran taraf bizdik. Geride sağlam durarak kazandık. 1-0 da üç puan,3-0 da üç puan” dedi.

Lacivert Beyazlı Futbolcu Soner Birinci  “İç sahada kazanma alışkanlığımıza devam ediyoruz. Skor daha farklı olabilirdi. İlk devre de puan farkını açarak hedefimize ulaşırız inşallah” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor savunmasının başarılı ismi Serhat Mutlu da “Takımın uyguladığı disiplin ve taraftarımızın desteğiyle iç sahada yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki maçları sırayla alıp hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir