Fethiye’nin Sultanları  Üzdü: 2-3

Fethiye’nin Sultanları Yine Üzdü: 2-3

Sigorta Shop Kadınlar 1.Ligi A grubu karşılaşmasında Fethiye Bahçeşehir Koleji Kadın Voleybol Takımı kendi evinde Eskişehir ekibi ile karşılaştı. Fethiye’nin Sultanları, Fethiye’deki voleybol severleri yine üzdü.  Mihalıççıkspor’a karşı evinde 3-2 kaybeden Filenin Sultanları, ligin dibine demir attı.

Fethiye Beşkaza Spor salonunda oynanan karşılaşmayı Fethiye Bahçeşehir Spor kulübü başkanı İbrahim Erden’in yanı sıra Voleybol severler de ilgiyle izledi.

Fethiyenin Sultanları maça; Neslihan, Meltem, Dilara, Gülem, Deniz ve Şafak  ile başlarken Mihalıççıkspor da, KushıJoana, Nihal, Buse, Serpil, Aslı ve Pınar altılısı ile çıktı.

Fethiye’nin sultanları seyircisinin desteği ile iyi bir performans ortaya koyarak ilk seti 25-23 kazandı. Fethiye’nin Sultanları’nda yeni transfer Deniz Üstünsoy’un da yer aldığı karşılaşmada Busegül, İpek Karayel, Ceran ve Tuğba da zaman zaman yer aldı.

Fethiye’nin sultanları ikinci sette rakibine karşı zorlanırken; rakip takımda zaman zaman yer alan Yaren, Buket, Pelin ve Collazzo’nun etkili oyunu, bu seti konuk ekibin kazanmasına neden oldu. Fethiye ekibi 2. Seti 19-25 kaybetti.

Fethiye’nin Sultanları üçüncü settede varlık gösteremeyince bu seti de 17-25 kaybederek setlerde 2-1 geriye düştü.

Dördüncü sette gerçek oyununu ortaya koyan ve iyi bir mücadele sergileyen Fethiye Bahçeşehir Koleji Kadın Voleybol Takımı bu seti 25-21 kazanarak, maçı taybrek setine götürdü. Son sette, yorgunluğu ortaya çıkan Fethiye’nin Sultanları taybrek setini 9-15 kaybedince karşılaşmayı da 3-2 kaybetti. Fethiye Bahçeşehir Koleji Kadın Voleybol Takımı topladığı 6 puanla gurubunun sonunda yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir