Sanayi Esnafı Göktepe Ve Ekibini Ağırladı…

Sanayi Esnafı Göktepe Ve Ekibini Ağırladı…

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu 8 Ocak 2022 Cumartesi günü yapılacak. Seçimler öncesinde sanayi esnafları, Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve ekibini daha yakından tanımak ve projeleri hakkında bilgi almak için kahvaltıda bir araya geldiler…

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi 3 başkan adayı üyelere kendini anlatmak için çalışmalarını yapıyor. Ama adaylar içinde Tezcan Göktepe’ye ilgi her geçen gün arttığını gösteriyor… Fethiye Sanayi Sitesi esnafları, Başkan Adayı Tezcan Göktepe’yi kahvaltıya davet ettiler. Kahvaltıda bir araya gelen esnaflar daha öncesinde yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Karşılıklı çözüm önerilerini ve fikir alışverişinde bulundular.

Kahvaltı sonrasında fikirlerini aktaran bazı esnaflar, “Fethiye’nin tanınmış esnaflarından biri Tezcan kardeşimiz. Biz onu tostu ile tanıdık… Hatta bize malzeme satmaya gelen pazarlamacılar bile onu tanıyor… Kendini biraz daha yakından tanımak istedik ve bizden önce kahvaltı veren arkadaşlara ulaştık. Başkan Adayımız Tezcan Göktepe’ye ulaştık. Daha sizi kahvaltıya davet etmek istiyoruz der demez benim üstüme düşen ne ise onu söyleyin demesi zaten kişinin ne kadar işten biri olduğunu gösterdi… Bu sabahta kahvaltıda buluştuk. Sorduğumuz her soruya içtenlikle cevaplarınızı aldık. Bize göre esnafımızın yanında olacak biri olduğunu ve işini görecek birisi olduğunu gözümüzle gördük. Kulağımızla duyduk” dediler.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe açıklamasında, “Ben ve ekibim Fethiye’mize borçlu olduğumuzu düşündüğümüz için aday olduk. Pandemide ve diğer zamanlarda bize Esnaf olarak biz ne yapabiliriz diye soran olmadığı için aday olduk. Herkes kolay olanı seçer ben ve ekibim zor olanı seçtik. Esnafımız için değişim olsun istiyoruz… Karar sizlerin bizi seçerseniz yapacaklarımızı yazdık. Bizim amacımız kavga değil kaybedilenleri nasıl telafi ederiz. Unutulan esnafımızı nasıl canlandırırız… Önemli olan Fethiye Esnaf Odası Başkanı olmak değildir. Önemli olan esnafların Başkanı olmaktır… Biz olmak için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir